Carduri de salariu

Alerte SMS

Alegeti ca salariul dumneavoastra sa fie virat pe cardul Leumi si veti beneficia de numeroase avantaje!

 • Card MasterCard cu utilizare nationala si internationala
 • Carduri multivalută: RON și EUR; la utilizarea cardului în România se utilizează contul de card în RON, iar la utilizarea cardului în străinătate se utilizează contul de card în EUR. După epuizarea disponibilităților din unul din conturi, vor fi folosite și cele din cealaltă valută
 • Valabilitate 3 ani; se prelungește automat, dacă nu se solicită altfel
 • Dobânzi mai mici cu 0,5% pentru creditele imobiliare și creditele de nevoi personale cu ipotecă
 • Opțional, credit atașat cardului, în limita a 6 salarii, maxim 50.000 RON, cu dobândă atractivă
 • Siguranță ridicată garantată de utilizarea cardurilor cu CHIP (tehnologie EMV)
 • Comision 0% la toate operațiunile efectuate la comercianți și online în România și în străinătate
 • Puteti oricand solicita atasarea unui credit acestui card (click aici pentru detalii).
 • Bank Leumi Romania SA este participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB). Plafonul de garantare per deponent garantat persoana fizica sau persoana juridica si per institutie de credit este stabilit la echivalentul in lei al sumei de 100.000 euro. (detalii: Formular pentru informaţiile oferite deponenţilor)

 • Prin utilizarea cardului eliminati riscul pe care il implica pastrarea unor sume mari asupra dumneavoastra; in cazul in care pierdeti cardul sau acesta va este furat, solicitati imediat blocarea cardului si nu veti inregistra nicio pierdere financiara
 • Prin intermediul Leumi Online, aveti posibilitatea de a vizualiza in timp real sumele blocate in urma efectuarii de tranzactii
 • Accesul la platile pe Internet se face doar in baza unei solicitari din partea dumneavoastra
 • Am stabilit limite maxime pentru operatiunile cu cardul, care se pot modifica la solicitarea dumneavoastra
 • Cardurile cu CHIP cu tehnologie EMV fac ca procesarea tranzactiilor sa se faca in siguranta, fara posibilitatea de copiere a datelor de pe card, eliminand astfel riscul de duplicare a cardului.
 • Optional, puteti accesa serviciul Leumi Card Alerts, prin care veti fi notificat prin SMS la orice tranzactie realizata cu cardul dumneavoastra si al utilizatorilor desemnati, imediat dupa efectuarea tranzactiei. Mesajele transmise contin urmatoarele informatii:
  • suma platita, soldul contului si locatia in care a fost realizata plata (indiferent daca plata s-a efectuat la comerciant fizic sau pe Internet)
  • suma retrasa, soldul contului si ATM-ul de la care a fost efectuata retragerea
 • Contract pentru furnizarea de servicii si produse bancare persoane fizice/ act aditional
 • Act de identitate

Costuri

Dobanda ROBOR 3M + 7,00%
Comision analiză 0 RON
Comision administrare cont curent 4 RON/luna
Alte costuri, aferente serviciilor accesorii creditului (percepute de terți, conform tarifelor acestora) Înscriere, modificare, radiere garanții în AEGRM

Comisioane

 • schimbare PIN la ATM Bank Leumi Romania SA – 1 EUR
 • inlocuire card pierdut/ furat/ regenerare PIN – 7 EUR
 • trecerea pe descoperit de cont neautorizat – 3 EUR
 • suma minima intangibila card: 50 RON

Orice alte comisioane legate de utilizarea cardului si/sau comisioane legate de administrarea contului de card se regasesc in Tariful de comisioane.

Exemplu de calcul

Valoare împrumut 20.000 RON
Termen 36 luni
Dobândă (variabilă)/an 10,02%
DAE* 10,95%
Rata lunară 167 RON
Cost total credit 6.244 RON
Suma totală platibilă 26.244 RON
* a fost considerat indicele ROBOR 3M anuntat in data de 31.12.2018, valabil pentru data de 03.01.2019 egal cu 3,02%. Calculul este realizat considerând că întreg creditul a fost utilizat de la acordare. Totalul de plată lunar este format din dobânda aferentă creditului utilizat.

Intrebari frecvente

Bineinteles, se pot emite oricate carduri suplimentare doriti. In plus, puteti seta limite diferite de tranzactionare pentru fiecare card, gestionand astfel mai bine accesul la conturile dumneavoastra.
In aceasta situatie, pentru finalizarea tranzactiei se va utiliza disponibilul dumneavoastra din contul in RON. Banca va efectua schimbul valutar la cursul de schimb al Bancii valabil la data decontarii tranzactiei.

Pentru a utiliza cardul pentru plati pe Internet, mai intai va trebui sa solicitati activarea acestuia pentru acest tip de plati, prin completarea Cererii-contract pentru furnizarea de produse si servicii bancare persoane fizice sau a unui Act aditional.

Banca va ofera astfel doua modalitati de activare:
1. permanenta
2. temporara

Daca optati pentru activarea “permanenta” a cardului Dvs., atunci acesta va fi disponibil oricand pentru realizarea de plati pe Internet, fara nici o alta formalitate.

Daca optati pentru activarea “temporara” a cardului Dvs., atunci aveti la dispozitie doua optiuni de activare:
a) Prin SMS, de la numarul de telefon mobil din Romania mentionat in cadrul Cererii-contract pentru furnizarea de produse si servicii bancare persoane fizice/ act aditional, cardul va fi activ la tranzactiile pe Internet timp de minim o ora (aveti posibilitatea de a beneficia de un interval de timp > 1 ora, dar fara a depasi 720 ore).
b) Prin serviciul Leumi Online – cardul va fi activ la tranzactiile pe Internet timp de o ora.

Codul CVV2 (Card Verification Value – nume utilizat de Visa) sau CVC2 (Card Verification Code – nume utilizat de MasterCard) reprezinta un cod format din 3 cifre, inscris pe banda de semnatura de pe verso-ul Cardului, care poate sa fie utilizat pentru efectuarea de tranzactii pe internet.
In cazul in care apare aceasta situatie, trebuie sa contactati compania care v-a blocat banii. Acestia pot debloca suma, sau, in caz de eroare, vor contacta Bank Leumi care le va oferi asistenta. In situatia in care trec mai mult de 30 de zile de la blocarea sumei si aceasta nu a fost deblocata, puteti contacta sucursala la care aveti cont deschis si suma va fi deblocata de catre Banca.
Da, limitele de tranzactionare sunt:
 • Numar tranzactii retragere/zi - maxim 6
 • Numar tranzactii comerciant/zi – maxim 10
 • Retragere numerar in Romania/ international /zi - maxim (Eq) 6.000 RON
 • Plata la comerciant (POS) in Romania / international /zi - maxim (Eq) 6.000 RON
Acestea pot fi modificate la solicitarea dumneavoastra, prin completarea unei cereri la oricare din sucursalele Bancii.
In aceasta situatie trebuie sa sunati imediat la unul din numerele de telefon 021.222.333.6, 0742.222.000, 0726.222.333 si sa solicitati blocarea cardului. Ulterior, Bank Leumi va va emite un card nou.
Clientul are obligatia de a efectua o depunere initiala la momentul deschiderii contului de card. Din depunerea initiala, Banca va bloca o suma minima intangibila, care va fi restituita integral Clientului la expirarea cardului si numai dupa achitarea integrala a tuturor obligatiilor de plata fata de Banca.
In situatia in care cardul dumneavoastra a fost reinnoit, fara a se regenera si PIN-ul, prima tranzactie (retragere numerar, interogare sold) trebuie efectuata la un bancomat Leumi in vederea activarii si sincronizarii noului card cu PIN-ul existent. Ulterior, veti putea folosi cardul oriunde fara probleme.

Intr-o lume mereu in miscare, in care lipsa timpului liber este o adevarata problema, Bank Leumi va ofera un ragaz binemeritat: Leumi Online, un serviciu performant de Internet Banking

Cu Planul de Economii de la Bank Leumi deveniti cel mai bun manager al veniturilor dumneavoastra! Si reusiti sa va indepliniti visele!