Serviciul de schimbare a conturilor (mobilitate conturi)

Bank Leumi Romania va pune la dispozitie serviciul privind mobilitatea conturilor, care permite oricarui titular de cont curent in lei sa dispuna de realizarea operatiunilor stabilite in Cererea de Transfer, operatiuni care trebuie sa fie executate din contul curent anterior in contul curent nou, deschis la Bank Leumi Romania, fara ca acesta sa contacteze direct banca anterioara.

Ghidul privind transferul relatiilor de cont curent ofera mai multe detalii privind pasii pe care trebuie sa-i urmati atunci cand doriti sa va transferati relatiile de cont curent in lei de la o alta banca aflata pe teritoriul Romaniei la Bank Leumi Romania.

Ghidul se refera in special la transferarea serviciilor de plata pe baza unor debite directe, ordine de plata programate sau ordine de plata emise cu data platii in viitor din contul curent anterior in contul curent nou.

> Descarca: Cererea de Transfer

> Descarca: Ghidul privind transferul relatiilor de cont curent

> Descarca: Solutionarea litigiilor

> Descarca: Termenul de finalizare a fiecarei etape a serviciului de schimbare de conturi


Bank Leumi Romania si Agentia de Plati pentru Interventie in Agricultura (APIA) au incheiat un parteneriat privind derularea schemelor de plata finantate din bugetul national si comunitar.

Alegeti ca salariul dumneavoastra sa fie virat pe cardul Leumi si veti beneficia de numeroase avantaje!