Mentiuni legale

Utilizatorul site-ului www.leumi.ro declara ca va utiliza site-ul exclusiv in scopuri legale si va respecta reglementarile nationale, europene si internationale care guverneaza telecomunicatiile.

Navigarea si utilizarea acestui site, inclusiv diferitele servicii care sunt furnizate si / sau vor fi furnizate din timp in timp in sau prin intermediul acestui site, sunt supuse termenilor si conditiilor detaliate mai jos.

Utilizatorul declara ca utilizarea acestui site constituie acceptul in totalitate si fara rezerve al termenilor si conditiilor mentionate de Bank Leumi Romania S.A. pe pagina www.leumi.ro si constituie un angajament de a actiona in conformitate cu acestia.

Daca utilizatorul nu accepta oricare parte a acestor termeni sau conditii, respectivul utilizator trebuie sa paraseasca site-ul si sa inceteze orice utilizare a acestuia.

Utilizatorul declara ca are datoria de a proteja secretul parolele, precum si toate celelalte masuri de securitate a informaiilor si de a interzice orice utilizare neautorizata a acestora si/sau a calculatorului personal.

Utilizarea internetului, in special pentru tranzacii bancare, creeaza o expunere la riscurile inerente la reteaua Internet si la sistemele care se bazeaza pe software, hardware si retele.

Bank Leumi Romania S.A investeste eforturi considerabile in furnizarea de protectie a site-ului impotriva acestor riscuri, pentru a se asigura de protejarea paginii www.leumi.ro de virusi si de alte software-uri daunatoare si utilizeaza sisteme de securitate pentru a controla accesul la paginile sale web pentru prevenirea atacurilor si altor actiuni neautorizate, insa nu garanteaza ca intregul continut al site-ului este lipsit de virusi, defecte si alte componente daunatoare si, prin urmare, nu este responsabila pentru daunele provocate de echipamentele, software-ul si fisierele utilizatorilor mai sus mentionate, si nici pentru daunele suferite de utilizator din motivele de mai sus.

Site-ul poate permite descarcarea de software. Bank Leumi Romania S.A. nu va fi responsabil pentru orice fel de daune, care pot fi cauzate ca urmare a descarca astfel de software si/sau utilizarea altor produse software descarcat de pe site.

Va rugam sa retineti ca site-ul nu pretinde sa reflecte intreaga gama de servicii si / sau produse oferite de Bank Leumi Romania S.A.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta. Cotatiile cursurilor valutare, valoarea taxelor, tarifelor si comisioanelor aferente produselor/ serviciilor oferite pot fluctua si/sau pot fi afectate de schimbarile nationale si/sau internationale. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al Bank Leumi Romania S.A.

Pentru informaii suplimentare cu privire la riscurile si masurile disponibile, va rugam sa consultai instructiunile din sectiunea Securitate Online a paginii www.leumi.ro.