Direct Debit

Direct Debit

Acum este momentul ideal sa va abonati la serviciul Leumi Direct Debit! E simplu, sigur si eficient! Dupa abonare, nu trebuie sa va mai faceti griji: Bank Leumi va face toate platile pentru dumneavoastra! Astfel, facturile lunare vor fi platite la timp, pe tot parcursul anului.

Un serviciu prin care Bank Leumi Romania plateste automat, din contul dumneavoastra curent, facturile catre Orange Romania, Vodafone, Enel Energie Muntenia (Bucuresti, Ilfov, Giurgiu), Enel Energie Banat (Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin), Enel Energie Dobrogea (Constanta, Calarasi, Tulcea, Ialomita) si Apa Nova Bucuresti.

 • Economie de timp in favoarea altor activitati, prin achitarea automata a platilor cu caracter de regularitate, fara deplasari la banca sau la casieriile furnizorilor;
 • Siguranta prin efectuarea transferului bancar, evitand astfel utilizarea numerarului;
 • Comisioane reduse;
 • Evitarea riscului de neplata la timp a facturilor;
 • Evidenta clara a platilor prin extrasul de cont lunar emis de banca;
 • Posibilitatea de a refuza plata unei facturi, printr-o simpla cerere;
 • Avertizare gratuita prin SMS privind plata sumelor datorate.

Pentru activarea serviciului trebuie sa va prezentati la una din sucursalele Bank Leumi cu urmatoarele documente:

Sunteti deja client Bank Leumi?

 • Conventie de Plata prin Direct Debit
 • Actul de identitate

Sunteti client nou?

 • Contract cadru – Conditiile generale de afaceri
 • Cerere deschidere cont curent
 • Conventie de Plata prin Direct Debit
 • Act de identitate

Intrebari frecvente

Achizitionand acest serviciu scapati complet de grija platii facturilor la timp, de drumurile si timpul pierdut pentru a va deplasa la centrele unde poate fi platita factura sau statul la cozi.
Dumneavoastra veti primi in continuare factura acasa, la fel cum se intampla si inainte de semnarea mandatului. In acest sens, nimic nu se schimba. Diferenta este ca noi o platim automat in ziua scadentei, astfel incat dvs. nu veti mai face niciun efort pentru plata acesteia.
Tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca in cont exista suma necesara platii facturii. Pentru confortul dvs. Bank Leumi va transmite 2 SMS-uri in mod GRATUIT: unul cu max. 5 zile inainte de data scadentei, din care veti afla atat suma de plata cat si soldul pe care il aveti disponibil, astfel incat veti sti daca soldul disponibil este suficient pentru plata facturii, iar in ziua platii veti primi cel de-al doilea SMS, prin care veti fi informati asupra situatiei platilor facturii: platita (daca a existat disponibil in cont) sau neplatita (daca totusi contul nu a fost alimentat).
Cu cca. 5 zile inainte de data scadentei veti primi un SMS gratuit din care veti afla atat suma de plata cat si soldul pe care il aveti disponibil. Puteti verifica valoarea facturii cu SMS-ul primit pentru a va asigura ca este vorba despre aceeasi suma. In plus, puteti specifica o suma maxima pe care considerati ca ati putea-o plati vreodata pentru abonamentul pe care il aveti, astfel incat noi nu mai facem plata in cazul in care suma facturata depaseste suma specificata de dvs.
Chiar daca abonamentul nu este pe numele dvs. nu este nicio problema in achizitionarea serviciului Leumi Direct Debit. Tot ce trebuie sa faceti este sa specificati in mandatul pe care ni-l dati codul abonatului si numele acestuia.
Da, tot ce trebuie sa faceti este sa completati cate un mandat pentru fiecare dintre abonamente.
Serviciul Leumi Direct Debit este un serviciu sigur. Singurele facturi platite sunt cele pentru care ati semnat un mandat expres si l-ati inmanat bancii. Inainte de efectuarea platilor, Bank Leumi verifica validitatea mandatului si instructiunile date de dvs. pentru plata facturii si nu efectueaza plata decat daca toate conditiile sunt indeplinite.
Pentru fiecare plata efectuata prin serviciul Direct Debit veti primi 2 SMS-uri gratuite: unul in momentul primirii de catre Banca a instructiunii de debitare directa, prin care sunteti avertizat cu privire la suma de plata si pe care il veti primi cu pana la 5 zile inainte de scadenta facturii, iar altul in ziua scadentei, dupa efectuarea platii catre Orange sau Vodafone.
Serviciul Direct Debit Alert este GRATUIT. Dvs. nu veti plati niciun cost pentru utilizarea acestui serviciu.
In primul SMS veti fi informat care este valoarea care va fi debitata din contul dvs. in ziua scadentei facturii, precum si care este soldul pe care il aveti in contul din care se va face plata. Astfel, dvs. va puteti asigura ca suma care urmeaza a fi debitata este aceeasi cu suma din factura si, in plus, vedeti daca aveti disponibil in contul curent pentru efectuarea platii. In caz contrar, aveti timp suficient pentru alimentarea contului, atfel incat plata sa poata fi efectuata in ziua scadentei.

Intr-o lume mereu in miscare, in care lipsa timpului liber este o adevarata problema, Bank Leumi va ofera un ragaz binemeritat: Leumi Online, un serviciu performant de Internet Banking

Realizați toate operațiunile bancare prin Bank Leumi România și veți avea numeroase beneficii!