Credite activitate curenta

Credite activitate curenta

La Bank Leumi gasiti oferta potrivita pentru orice credit pentru finantarea activitatii curente: costuri avantajoase si transpartente, optiuni flexibile de rambursare si consiliere pas cu pas.

Asigurati resurse de lichiditate pentru derularea operatiunilor curente ale companiei dumneavoastra, de la plata furnizorilor, pana la achizitia de materii prime pentru procesarea comenzilor noi sau acoperirea cheltuielilor cu salariile.

Apeland la creditele pentru capital de lucru oferite de Bank Leumi Romania, veti beneficia de costuri avantajoase si o procesare rapida a solicitarii. Consilierii nostri vor identifica alaturi de dumneavoastra solutia financiara care raspunde cel mai bine necesitatilor companiei.

Aveti la dispozitie o gama extinsa de solutii financiare, care va vor ajuta sa va eficientizati operatiunile.

Principalele credite pentru activitate curenta sunt:

    • Linii de credit personalizate
    • Credite in rate

Bank Leumi va asigura transparenta privind evolutia costurilor dumneavoastra, prin conexarea tuturor dobanzilor la indicii de referinta publicati de Banca Nationala si alte institutii similare si care fluctueaza in functie de evolutia pietelor financiare.


Consilierii nostri va vor ajuta sa dimensionati o linie de credit care sa raspunda pe deplin nevoilor companiei dumneavoastra.

Intr-o lume mereu in miscare, in care lipsa timpului liber este o adevarata problema, Bank Leumi va ofera un ragaz binemeritat: Leumi Online, un serviciu performant de Internet Banking