Depozite Overnight

Depozite Overnight

Peste noapte, fondurile ramase neutilizate in conturile curente va pot aduce venituri suplimentare.

Depozitul Overnight este o facilitate speciala prin care, la sfarsitul zilei, soldul total existent in conturile curente sau numai o anumita suma, se poate constitui in depozit pentru o zi, cu dobanzi atractive. In dimineata zilei urmatoare, suma este transferata automat inapoi in contul curent, gata pentru a fi utilizata in tranzactiile zilnice. Dobanda aferenta depozitului va fi evidentiata separat pe contul curent, in dimineata zilei in care depozitul overnight a ajuns la scadenta, astfel incat dumneavoastra veti sti exact valoarea acesteia.

Bank Leumi Romania SA este participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB). Plafonul de garantare per deponent garantat persoana fizica sau persoana juridica si per institutie de credit este stabilit la echivalentul in lei al sumei de 100.000 euro. (detalii: Formular pentru informaţiile oferite deponenţilor)

Sunteti deja client Bank Leumi?

  • La sucursalele Leumi, prin semnarea contractului de depozit
  • Internet Banking

Sunteti client nou?

  • Contract cadru – Conditiile generale de afaceri
  • Cerere deschidere cont curent
  • Contract de depozit
  • Documente care atesta infiintarea si functionarea societatii
  • Act identitate reprezentant legal societate

Intrebari frecvente

Nu, se semneaza o singura conventie pentru depozite overnight, iar ulterior banca face zilnic depozitele pentru dumneavoastra.

Intr-o lume mereu in miscare, in care lipsa timpului liber este o adevarata problema, Bank Leumi va ofera un ragaz binemeritat: Leumi Online, un serviciu performant de Internet Banking

Daca doriti sa fiti permanent informat in legatura cu operatiunile din conturile dumneavoastra, tot ce va trebuie este un telefon mobil conectat la orice retea de telefonie din Romania.