Viziune, Misiune si Strategie

Viziunea Bank Leumi este de a depasi asteptarile clientilor, salariatilor si actionarilor

Viziunea ne defineste identitatea, aspiratiile si stabileste directia in care vom evolua, in sensul depasirii asteptarilor clientilor, printr-o abordare individuala, standarde profesionale sporite si prin oferirea de produse standardizate sectorului IMM.

Urmarim sa depasim si asteptarile angajatilor, prin crearea unui mediu de lucru provocator, un loc unde fiecare angajat poate construi o cariera si de a beneficia de un sistem de recompensare echitabil, legate de performantele personale.

Si, nu in ultimul rand, dorim sa depasim asteptarile actionarilor, in ceea ce priveste profilul de profitabilitate al bancii.


Directii strategice 2016-2020

Ne conducem intreaga activitate dupa motto-ul: Excelenta in domeniul bancar este usor de recunoscut. An dupa an.

De aceea, urmarim in permanenta sa ne mentinem reputatia solida, bazandu-ne pe pastrarea si cresterea valorilor in care credem: integritate, excelenta, profesionalism, confidentialitate si loialitate.

Avem incredere ca, urmand principiile de mai sus, ne indeplinim obiectivele propuse, respectiv ca ramanem partenerii de incredere pentru clientii nostri. Clientilor israelieni le punem la dispozitie un intreg departament dedicat cu produse si servicii similare celor cu care au fost obisnuiti in Israel. Celorlalte categorii de clienti, in special companii cu cifra de afaceri de peste 5 milioane lei, le venim in intampinare cu personal experimentat si produse customizate individual.