Incasso-ul Documentar si Financiar

Incasso-ul Documentar si Financiar

Incasso-ul este procedura prin care banca opereaza documente comerciale si financiare conform instructiunilor primite de la o banca corespondenta sau clientul sau, pentru:

  • a obtine acceptarea / plata documentelor;
  • a remite documentele contra acceptare / plata;
  • a remite documentele in baza altor termeni si conditii.

Vanzatorul are astfel siguranta ca documentele remise la incasso vor intra in posesia cumparatorului dupa ce vor fi indeplinite instructiunile sale.

Cumparatorul are siguranta ca face o plata numai dupa ce vanzatorul a livrat marfa si si-a indeplinit obligatiile asumate prin contractul comercial.


Intrebari frecvente

Bineinteles, Bank Leumi va ofera posibilitatea de a plati creditul anticipat, oricand doriti, integral sau partial.
Pentru a aplica la acest credit puteti:
  • Solicita online
  • Veni in oricare din sucursalele Bank Leumi cu documentele mentionate la capitolul Documente necesare
  • Intra in contact cu unul dintre operatorii nostri
Bineinteles, dar in aceasta situatie Bank Leumi va solicita un avans in suma de 25% din valoarea bunului. Contributia proprie poate fi reprezentata de disponibilul dvs. in contul curent deschis la Leumi sau de sumele platite catre vanzator (exemplu: precontract/contract de vanzare-cumparare, chitanta, copie ordin de plata avizat de banca prin care s-a facut transferul).
Bank Leumi Romania SA va poate finanta integral achizitia echipamentului dorit daca puteti prezenta garantii imobiliare, astfel incat, valoarea evaluata a garantiei sa fie minim 133% din valoarea echipamentului.

Intr-o lume mereu in miscare, in care lipsa timpului liber este o adevarata problema, Bank Leumi va ofera un ragaz binemeritat: Leumi Online, un serviciu performant de Internet Banking

Realizați toate operațiunile bancare prin Bank Leumi România și veți avea numeroase beneficii!