Scrisori de Garantie

Scrisori de Garantie

Scrisoarea de garantie bancara este asumarea ferma si irevocabila din partea bancii de a plati o suma de bani beneficiarului garantiei in cazul neindeplinirii unor conditii contractuale de catre clientul bancii cu care acesta se afla in contract. In fapt, o scrisoare de garantie este mijlocul de garantare a indeplinirii unor obligatii contractuale ale unei societati fata de alta societate.

Bank Leumi avizeaza sau emite scrisori de garantie de plata, de restituire avans, de participare la licitatii, de buna executie, pentru acordare de facilitati bancare (credite), pentru vama si plata taxelor vamale, de confort si contragarantii.


Intrebari frecvente

Bineinteles, Bank Leumi va ofera posibilitatea de a plati creditul anticipat, oricand doriti, integral sau partial.
Pentru a aplica la acest credit puteti:
  • Solicita online
  • Veni in oricare din sucursalele Bank Leumi cu documentele mentionate la capitolul Documente necesare
  • Intra in contact cu unul dintre operatorii nostri
Bineinteles, dar in aceasta situatie Bank Leumi va solicita un avans in suma de 25% din valoarea bunului. Contributia proprie poate fi reprezentata de disponibilul dvs. in contul curent deschis la Leumi sau de sumele platite catre vanzator (exemplu: precontract/contract de vanzare-cumparare, chitanta, copie ordin de plata avizat de banca prin care s-a facut transferul).
Bank Leumi Romania SA va poate finanta integral achizitia echipamentului dorit daca puteti prezenta garantii imobiliare, astfel incat, valoarea evaluata a garantiei sa fie minim 133% din valoarea echipamentului.

Intr-o lume mereu in miscare, in care lipsa timpului liber este o adevarata problema, Bank Leumi va ofera un ragaz binemeritat: Leumi Online, un serviciu performant de Internet Banking

Realizați toate operațiunile bancare prin Bank Leumi România și veți avea numeroase beneficii!